RIKASTU KRYPTOVALUUTOILLA VIDEOKURSSI

Kurssin tarkoitus on antaa mahdollisimman monille avaimet vapauteen ja materiaaliseen vaurauteen.

kotisivu2017 09 23 15 54 40

Olet vedenjakajan kohdalla. Lähtemällä mukaan kryptoihin tulet varmistamaan oman taloudellisen tulevaisuutesi. Tämä on vuosisadan tilaisuus. Sama kuin kultakuume 1800-vuosisadan lopussa, tietokoneet 70-luvulla, kännykät 80-luvulla ja internetti 90-luvulla. Näitä todellisia huipputilaisuuksia ei tule usein... 

Kurssissa on n. 10 tuntia videoita, sekä PDF tiedosto, jossa kaikki tarvittavat linkit.

MITÄ TULET OPPIMAAN TÄLLÄ KRYPTOVALUUTTA KOULUTUS KURSSILLA?

Pääset ostamaan ensimmäiset krypto kolikot n. 24 tunnin sisällä kurssin alkamisesta. Opetan kädestä pitäen missä avata tilit, miten lähettää rahaa tileille ja miten kauppaa käydään. Muutamassa päivässä treidaat Bitcoineja ja muita kolikoita kuin puoliammattilainen.
Näytän aloittelijalle tai sellaiselle henkilölle, jonka englannin kieli tai nettitaidot eivät ole hyviä, krypto- kaupankäynti nettisivuston, jossa aloittelijat voivat HELPOSTI ostaa ja myydä kryptoja sekä kotiuttaa euroja suoraan omalle pankkitilille. Ohjaan kädestä pitäen.
Opastan käyttämään myös muita vaativampia kaupankäynti sivustoja niille, jotka haluavat päästä todella syvälle kryptovaluuttojen maailmaan. 

 Tutustu kurssiin ja katso kurssin lyhyt estittelyvideo TÄSTÄ. Voit halutessasi katsoa myös ensimmäisen luennon ilmaiseksi.

 Kurssi on kokonaan suomenkielinen ja kattaa kaiken oleellisen, jotta pääset erittäin hyvään alkuun kryptojen jännittävässä maailmassa. Kurssi toimii myös kännykässä.

 KURSSIN HINTA

  • Kurssin  normaahinta hinta on155€. 
  • Saat kurssin nyt avajaistarjouksena hintaan 75€ TÄSTÄ.  Linkki ohjaa sinut koulutusalustalle, jossa voit maksaa kurssin turvallisesti luotto -tai pankkikortilla.
  • Hinta kattaa koko kurssin, jossa on kymmenen moduulia ja PDF tiedoston, jossa kaikki tarvittavat linkit.
  • Kurssimateriaali on käytettävissäsi “ikuisesti”
  • Kaikki tulevat uudet videot ja päivitykset sisältyvät hintaan
  • Pääset FB - ryhmään, jossa tiedottaminen ja vuorovaikutus jatkuu


KOULUTTAJA

Kurssin vetäjänä toimii kollegani Timo Ylä-Soininmäki, jonka kanssa olen ollut suunnittelemassa ja markkinoimassa tätä kurssia. Timo toimi parikymmentä vuotta yrittäjänä Los Angelesissa ja hän on tehnyt osake- sekä kultakauppaa vajaat 30 vuotta.

Voin vakuuttaa, että säästät kurssin hinnan takaisin ensimmäisen treidauspäivän aikana, niin rahassa kuin ajassa ja turvallisuudessa.
- Timo

Kurssilla on 30 päivän palautusoikeus.

 
PALAUTETTA KURSSILAISILTA

 Kurssi on erittäin hyvä ja siihen on helppo palata yhä uudelleen. Mielenkiinnolla odottelen myös tulevaisuudessa tulevia uusia osioita. Suosittelen lämpimästi kaikille! SW

Selkeätä esitystä helppo seurata ja ymmärtää vaikeaakin asiaa. SM

  

P.S. Jos alennuskoodin kanssa on jotan ongelmia, poista selaushistoria ja yritä uudelleen, tai kokeile toista selainta. Jokaisessa koodissa on vain yksi alennuskoodi, joten jos haluat suositella kurssia esim. ystävälle, kopioi alennus linkki alta uudelleen, tai ohjaa heidät tälle sivulle.https://www.udemy.com/rikastu-kryptoilla/?couponCode=ERIKOISTARJOUS

Lue Ylen artikkeli aiheesta: TÄSTÄ

 

 

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä