Nettikurssit ja valmennukset ovat jo tätä päivää. Digitaalisuus uudistaa koulutusta ja opiskelua sekä yritysvalmennuksia.
Olet jo varmaan törmännyt itsekin erilaisiin nettikursseihin ja sinulle on muodostunut oma käsitys niiden käytännöllisyydestä.

Monilla saattaa vielä olla käsitys että luokkahuonekoulutus olisi jotenkin parempaa kuin nettivalmennus. Se ei tänä päivänä pidä enää paikkaansa, koska on mahdollista kohdata myös henkilö livenä netissä. Opiskelumateriaalia videoidaan ja harjoituksia voidaan jakaa kätevästi ennakkoon ja purkaa taas seuraavassa nettitapaamisessa. Voidaan myös osallistua nettikeskusteluun ja kommunikoida muiden kurssilaisten kanssa.

Yksi nettikurssien parhaista puolista on se että niitä voi opiskella milloin tahansa ja missä tahansa. Se voi tapahtua työpaikalla, kotona tai vaikkapa kesämökillä eli kaikkialla, mistä löytyy tietokone ja verkkoyhteys.

Nettikurssit ovat joustava tapa oppia. Opetukseen ja oppimateriaaleihin voi palata jälkeenpäinkin. Videon voi pysäyttää ja sitä voi kelata. Luokkahuoneopetus kun tarjoillaan vain kerran. Monille työssä käyvällä ihmisellä ei usein riitä aikaa opintosaleissa istumiseen. Välimatkat lähiopetukseen saattavat olla pitkät, jolloin itsenäinen nettiopiskelu on hyvä vaihtoehto.

Nettikurssit ovat usein edullisempia kuin vastaavan sisältöiset luokkahuonekurssit. Säästät matka - ja hotellikuluista eikä sinun tarvitse stressata itseäsi autoruuhkissa. Voit sovittaa opiskelun joustavasti omaan aikatauluusi missä sitten oletkaan.

Kun aika on kortilla ja niukkuutta on ympärillä, nettikurssit ovat nyt ja jatkossa hyvä vaihtoehto itsensä ja työyhteisön kehittämiseen.


Terveisin
Esa Parikka
Yritysvalmennus Esa Parikka
Satulakatu 31A11, 15830 Lahti
P.0505668478
www.yritysvalmennus.com

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä