johtaminen esimiestaidot

Johtaminen ja esimiestaidot ovat avain organisaation menestymiselle.

Millaisia haasteita teillä on johtamisessa? Kuinka esimiesten vuorovaikutus toimii entä millainen palautekulttuuri teillä on?

Esimiehet määrittelevät sen, kehitetäänkö vai hyödynnetäänkö työntekijöiden parhaita kykyjä ja taitoja ja miten yrityksen muutosjohtaminen hallitaan.

Mitä tänä päivänä sitten tarvitaan onnistuneen muutoksen johtamisessa? Tarvitaan modernia muutosjohtamista, joka tarkoittaa jämäkkää johtamista, laadukasta vuorovaikutusta ja henkilöstön oivalluttamista yhteisiin talkoisiin sekä keskinäistä luottamusta.

Hyvän johtamisen perustana on hyvä itsetuntemus, parhaat johtamiskäytännöt sekä muiden ihmisten käyttäytymisen ja siihen vaikuttavien tekijöiden ymmärtäminen. Valmennuksen tukena käytämme henkilökohtaista DiSC-analyysia syventämään henkilökohtaista osaamista. Lue lisää DiSC-analyysista

Tutkimukset osoittavat, että pysyviä tuloksia ja muutosta johtamiskäyttäytymiseen saadaan vain systemaattisen kehitysprosessin avulla. Tämä vaatii tilaisuuksien sarjan, jossa on käytännön tehtäviä ja tukea uuden toimintamallin omaksumiselle.

Yritysvalmennus tarjoaa aina yrityksen tarpeista lähtevia räätälöityjä johtamis- ja esimiesvalmennuksia, joihin liitetään oma profiili, joka kuvaa tapaasi toimia esimiehenä; vahvuutesi, haaasteesi ja kykysi motivoida porukka yhteisiin talkoisiin. Valmennuksiin voidaan tarvittaessa liittään henkilökohtainen valmennus-coaching.


Haluatko kuulla lisää johtamis -ja esimiesvalmennuksista? Ota yhteys minuun. Paina nappulaa ja jätä yhteystietosi niin voimme keskustella teidän yrityksenne valmennustarpeista.

 GREENbutton 1

 ____________________________________ 

 " Halosella toteutettiin koko myymälähenkilöstön kattava pitkäkestoinen valmennusohjelma, jonka tavoitteena oli parantaa asiakaspalvelua, tehokkuutta sekä henkilöstön hyvinvointia ja näiden kautta varmistaa kannattava toiminta jatkossakin jatkuvasti kiristyvässä kilpailutilanteessa. Toteutettu valmennuskokonaisuus näkyy ny henkilöstön päivittäisessä tekemisessä ja esimiesten tuloshakuisessa johtamisessa."
Sari Helenius, hallintojohtaja. Veljekset Halonen Oy

 

Varaa ilmainen keskusteluaika

Mitkä ovat haasteesi? Varaa ilmainen keskusteluaika netissä!
Nimi vaaditaan
Kirjoita yrityksesi nimi
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

DiSC Certified Trainer Blue

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä