myyntipalvelu asiakaspalvelu

Asenne ratkaisee

Kuinka motivoituneita ja ammattitaitoisia myyjänne ovat entä pelaako asiakaspalvelu?
Myynti on vaikuttamista, itsensä johtamista, toisten kohtaamista, myymistä, ostamista ja toisten palvelemista - sanalla sanoen vuorovaikutusta.

Se kuinka hyvin osaat mukauttaa käyttäytymistä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, määrää menestymisesi jatkossa.

Valmennuksessa opimme millaisia olemme myyjänä tai asiakaspalvelijana, ja kuinka vuorovaikutus toimii erilaisten ihmisten kanssa. Opimme tunnistamaan omat luonteenpiirteet ja vahvuudet, sekä kehittämisen kohteet myynti- ja asiakaspalvelussa.
Opimme sopeuttamaan omaa käyttäytymistä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarkoituksena on oppia ymmärtämään tehokkuus aivan uudella tavalla. Teemme paljon käytännön harjoituksia, joilla liitämme opitun käytäntöön.
Osallistuja saa kotiin viemiseksi 25-sivuisen omaa käyttäytymistä ja palvelua kuvaavan DiSC-profiilinsa kehityksen tueksi.
Katso malli DiSC-profiilista tästä

Myynti- ja asiakaspalveluvalmennuksiin kannattaa panostaa aina. Tutkimusten mukaan ne, jotka panostavat asiakaspalveluun, markkinointiin ja myynnin kehittämiseen menestyvät vaikeinakin aikoina selvästi muita kilpailijoitaan paremmin.

Ota yhteys minuun. Paina nappulaa ja jätä yhteystietosi niin voimme keskustella teidän yrityksenne valmennustarpeista.

GREENbutton 1


" Myyntihenkilökuntamme alkoivat heti hyödyntämään myyntivalmennuksissa saatua tietoa työtehtävissään. Henkilöstön innostuneisuus näkyi välittömästi valmennusjaksojen jälkeen ja oli myös nähtävissä suoraan asiakaspalvelussa ja tuloksellisessa toiminnassa."

Sari

 

 

Varaa ilmainen keskusteluaika

Mitkä ovat haasteesi? Varaa ilmainen keskusteluaika netissä!
Nimi vaaditaan
Kirjoita yrityksesi nimi
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

DiSC Certified Trainer Blue

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä